ŠRD Ogulin bilo domaćin 3. i 4. kola 1. Hrvatske Spin lige

ŠRD Ogulin bilo domaćin 3. i 4. kola 1. Hrvatske Spin lige

Proteklog vikenda, 15. i 16. 05. na rijeci Dobri u Ogulinskom Hreljinu održano je 3. i 4. kolo 1. Hrvatske Spin lige. Domaćin natjecanja je Športsko ribolovno društvo Ogulin koje već dugi niz godina ugošćuje natjecatelje iz raznim ribolovnih liga koji uvijek rado dolaze na našu Dobru zbog dobre organizacije te vrhunskih uvjeta za ribolov.

Ovog vikenda nastupilo je 13 najboljih spinera iz Knina, Zagreba, Koprivnice, Siska i Daruvara. U subotu, u 3. kolu najbolji je bio Željko Kuk iz Zagreba, zatim Jasmin Subašić dok je 3. mjesto zauzeo Ogulinac Mario Matijašić. U nedjelju, vodostaj Dobre je opao te je ribolov bio znatno zahtijevniji, a najbolji je bio Jasmin Subašić, drugi je Leo Lukač dok je treći ponovno bio Matijašić. Svakako valja napomenuti da su natjecatelji ostvarili pohvalan broj ulova od čak 465 riba!

U ukupnom poretku Matijašić je odlično odlovio prva 4 kola (2-1-3-3) te je tako na čelu ljestvice sa odličnih, zaokruženih, 100 ulovljenih riba. Drugi je Šiljeg Boris iz Knina dok je treći Jasmin Subašić iz Siska. Liga ukupno ima 8 kola, a sljedeća dva po rasporedu su također u Ogulinu 12. i 13. lipnja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)