Mario Matijašić pobjednik Spin lige!

Mario Matijašić pobjednik Spin lige!

Nakon neizvjesnosti oko održavanja natjecanja u ribolovu predatora s obale umjetnim mamcima, popularno zvanom Hrvatska spin liga (o čemu smo pisali u članku još u veljači), liga je ipak uspješno privedena kraju. Situacija s koronavirusom dozvolila je održavanje svih planiranih kola i nakon osmog kola pobjednik je Mario Matijašić iz Ogulina!

MARIO MATIJAŠIĆ (ŠRD OGULIN) – ZASLUŽENO!

U posljednja dva kola u Kninu Mario Matijašić prvim je i drugim mjestom potvrdio odličnu formu kroz sva kola i okitio se titulom prvaka za 2021. godinu. Matijašić je zasluženo slavio, a kao zanimljivost treba navesti da je u svih osam kola bio na postolju, odnosno osvajao jedno od prva tri mjesta.

Završni poredak za 2021. godinu

U OSAM KOLA MATIJAŠIĆ ULOVIO 221 PASTRVU

Od sveukupno osam kola lige, dva su održana na Rječini, četiri na Dobri, a dva na Krki. Mario Matijašić (ŠRD Ogulin) osvojio je prvo mjesto, drugi je u konačnom poretku bio Željko Kuk (UŠRIDRRH), a treći Boris Šiljeg (ŠRD Krka Knin).

Osim po bodovima, Matijašić je bio najbolji i po broju uhvaćenih pastrva. U osam kola ulovio ih je (i pustio) ukupno 221. Drugoplasirani Željko Kuk ulovio je samo dvije manje (219), a trećeplasirani Boris Šiljeg ukupno 195. Pobjednik se dobiva zbrajanjem plasmana (mjesta) u svakom kolu i na kraju natjecatelj s najmanje bodova osvaja Ligu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)