Održan Memorijalni kup Joža Šostar

Održan Memorijalni kup Joža Šostar

Ovog vikenda, u nedjelju, 8. kolovoza 2021. održan je Memorijalni kup Joža Šostar u organizaciji ŠRD Ogulin. Riječ je o tradicionalnom natjecanju u lovu ribe udicom na plovak koje se održava na jezeru Sabljaci.

SVEUKUPNO 11 EKIPA I 33 NATJECATELJA

Ove godine okupilo se ukupno 11 ekipa iz Ogulina, Karlovca, Ozlja, Draganića, Slunja, Duga Rese, Gospića, Gračaca, Pazina i Vrbovskog. Sveukupno 33 natjecatelja okušala su se u ribolovu uglavnom žutooke, crvenperke i manjeg šarana. Prema riječima Dražena Stipetića – Šarca, ova prekrasna staza na jezeru Sabljaci podijeljena je u tri sektora, a uvjeti za ribolov bili su savršeni.

KORANA IZ KARLOVCA I BRANKO PEČAVER NAJUSPJEŠNIJI

Na kraju natjecanja ekipa Korane iz Karlovca ostvarila je najbolji rezultat ispred Ogulina II i Draganića. Pobjednik staze je nezaustavljivi Branko Pečaver sa ulovom od 9.608 grama žutooke. Ekipa Korane osvojila je i veliki prijelazni pehar.

Ekipni poredak:

 1. Korana Karlovac
 2. Ogulin II
 3. Draganić
 4. Ozalj
 5. Mrežnica Duga Resa
 6. Slunjčica Slunj
 7. Pazinčica Pazin
 8. Ogulin I
 9. Pastrva Gračac
 10. SRS Ličko – senjske županije
 11. Kamačnik Vrbovsko
ŠRD OGULIN SLAVI 100 GODINA POSTOJANJA

Kup Jože Šostara organizira ŠRD Ogulin koje ove godine slavi veliku obljetnicu. Naime, društvo je osnovano 1921. godine i ove godine slavi prvo stoljeće postojanja.

Dražen Stipetić prisjetio se ranijih godina kada je ovo natjecanje znalo biti i mnogo brojnije te rekao kako se nada kako će se u budućnosti to i ostvariti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)