100 godina postojanja ŠRD Ogulin

100 godina postojanja ŠRD Ogulin

U nedjelju, 12.09.2021. godine u Hotelu Frankopan održana je svečana proslava 100 godina postojanja ŠRD-a Ogulin.

Nakon uvodnih pozdrava prisutnih, novoizabrani predsjednik društva gosp. Dražen Stipetić prisutnima je kroz kronologiju predstavio povijest društva te zavidne sportske rezultate kojih ne nedostaje! Zatim, istaknuli bi obraćanja, želje i riječi suradnje od predsjednika Hrvatskog športsko ribolovnog saveza gosp. Vladimira Severa te gradonačelnika Grada Ogulina gosp. Dalibora Domitrovića gdje nadalje svakako očekujemo još bolju suradnju.

Nakon obraćanja, svim prisutnima dodijeljena su priznanja i zahvalnice za sportske uspjehe, nesebičan rad i aktivnosti u društvu te suradnicima za uspješan nastavak suradnje. Zahvaljujemo se svima na prigodnim poklonima.

I na kraju, zajedničko druženje je nastavljeno uz večeru i rođendansku tortu!

Svakako, čast nam je i zadovoljstvo da smo rođendan proslavili sa Hrvatskim športsko ribolovnim savezom, županijskim savezima, klubovima, našim članovima ali i sa Gradom Ogulinom, Turističkom zajednicom, Gradskim vijećem te ostalim dragim nam partnerima i prijateljima bez kojih sve ovo i ne bi bilo moguće. Nadamo se da ste uživali kao i mi!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)