Članovi ŠRD Ogulin na prijemu za najbolje sportaše u 2022. godini

Članovi ŠRD Ogulin na prijemu za najbolje sportaše u 2022. godini

Tijekom prošle kalendarske godine ogulinski sportaši i klubovi ostvarili su vrlo zapažene rezultate. Ukupno 27 medalja osvojili su ogulinski sportaši i sportašice na prvenstvima Hrvatske. Radi se i o ukupno 8 ogulinskih klubova čiji su se predstavnici okitili medaljama. Od toga su se 4 kluba plasirala među prva 3 na prvenstvu Hrvatske ili u 1. hrvatskoj ligi, a u među tom četvorkom nalazi se i ŠRD Ogulin.

Danas je za najuspješnije sportaše i sportašice organiziran prijem kod gradonačelnika Grada Ogulina Dalibora Domitrovića.

Iznimno uspješna sezona i brojna odličja

S dva druga mjesta u prvim ligama HŠRS-a osobito smo ponosni. U Hrvatskoj mušičarskoj ligi boje ŠRD Ogulin branili su Marinko Puškarić, Marko Puškarić i Luka Majetić. Marinko Puškarić osvojio je i 3. mjesto u pojedinačnom poretku.

U ribolovu grabežljivaca iz čamca Mario Matijašić i Hrvoje Kuzmić također su osvojili drugo mjesto.

Također, Mario Matijašić osvojio je i treće mjesto u ribolovu grabežljivaca s obale – spin liga.

U bacačkim disciplinama (casting) naš junior Luka Majetić prvak je Hrvatske, a u kategoriji kadeta Josip Lipošćak osvojio je drugo mjesto.

Predsjednik Stipetić zadovoljan prethodnom godinom

Ispred ŠRD Ogulin predsjednik Dražen Stipetić preuzeo je simboličnu nagradu te je nakon prijema rekao kako je iznimno zadovoljan proteklom 2022. godinom.

“Nastavili smo kontinuitet u disciplinama u kojima smo tradicionalno “jaki”. Uspjeli smo zadržati razinu i kvalitetu te ponovno dati nekoliko reprezentativaca u nekoliko disciplina. U 2023. godini nastavit ćemo s radom s mladima i nadamo se daljnjem omasovljenju ribolovnog sporta koji u Ogulinu bilježi više od stotinu godina organiziranog djelovanja.” – naglasio je Dražen Stipetić.

Predsjednik ŠRD Ogulin Dražen Stipetić – Šarac iznimno je zadovoljan rezultatima u 2022. godini

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)