Get Adobe Flash player

Održana godišnja skupština

grbU subotu 14. ožujka 2015. godine s početkom u 16:00 u Restoranu "Mliječni", uz nazočnost velikog broja članstva i gostiju održana je redovna godišnja skupština športskog ribolovnog društva Ogulin.


Nakon minute šutnje za sve preminule članove društva, te pozdravnog govora i usvajanja dnevnog reda, podnijeto je izvješće o radu društva u prošloj godini, podsjetivši na brojne aktivnosti koje je društvo provelo, financijsko izviješće, te izvješće nazdornog odbora za 2014. godinu. Nakon toga, izneseno je izvješće natjecateljske komisije. U 2014. godini ŠRD Ogulin je ostvarilo zavidne rezultate u više disciplina. Osim na domaćim natjecanjima, naši članovi su sudjelovali i na nekim međunarodnim te su i tamo ostvarili odlične rezultate. Na svjetskom prvenstvu u lovu pastvre varalicom Mario Matijašić osvojio je odlično 20. mjesto, dok je mušićarska ekipa ŠRD-a Ogulin sudjelovala na Kupu Jadransko-Podunavskih zemalja u Crnoj Gori gdje su ekipno ostvarili 8. mjesto. Pored toga, društvo je organiziralo više sportskih natjecanja.

Nakon prihvaćanja svih izvješća i pri završetku skupštine prisutnima su se obratili i gosti, gradonačelnik Jure Turković, predjednik ŠRD-a Kamačnik iz Vrbovskog Goran Niković, te zamjenik načelnika PP Ogulin Danko Tomić, koji su čestitali svim članovima društva na trudu i radu, iskazali želju za daljnom suradnjom, te poželjeli još uspješniju tekuću godinu.

ŠRD Ogulin se ovim putem zahvaljuje svim članovima i gostima koji su se odazvali pozivu na Skupštinu.

Nakon svečanog dijela nastavljeno je druženje uzvanika.